Els inicis…

L’inici oficial del projecte ens porta al 3 de setembre de 2014, quan els alcaldes dels quatre municipis es van reunir a l’escola Jacint Verdaguer (Sils), a petició dels centres educatius. El projecte de crear una xarxa de camins, o adequar els ja existents pel desplaçament en bicicleta, que uneixi els municipis de Riudarenes, Maçanet, Sils i Vidreres, i els respectius centres educatius de cada municipi, va ser valorat molt positivament i es va veure possible tirar-lo endavant, comptant, això sí, amb la implicació i el suport tècnic i econòmic del Consell Comarcal i la Diputació de Girona.

Des de llavors s’ha treballat des de cada municipi per proposar un traçat coherent, segur, aprofitant els ja existents, assenyalant els perills dels traçats que s’haurien de resoldre.

La premsa ja s’ha fet resó del projecte en diferents ocasions.

Com aquest article del Punt Avui de 21 de març:

Article Carril Bici Del Punt Avui 21-3-15

O aquest altre també del Punt d’avui dimecres 13 de maig:

Article Diari El Punt Avui 13 maig 2015

Treballem plegats (Comunitats Educatives, Ajuntaments i Consell Comarcal) amb molta il·lusió perquè el projecte RIMAVISI sigui una realitat i aquest bloc pretén ser un recull dels passos que anem fent per aconseguir-lo, un recull a més a més de les activitats al voltant de la bici que es fa des dels diferents pobles que formen part d’aquest projecte.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s